top of page
Claudia Robert
Esther van Westerlaak
Energetisch masseuze & Allround Schoonheidsspecialiste

ESTHER

Over ons

Onze paden kruisten elkaar bij toeval en we hadden dezelfde missie. We voelen in deze drukke tijd de noodzaak om vrouwen weer in hun ware natuurlijke kracht te zetten.

 

We zijn Soulsisters die elkaar aanvullen en versterken. En als we samen zijn gebeuren er magische dingen...alles manifesteert zich moeiteloos om de retraites heen. Wij ondersteunen vrouwen met liefde om weer meer in contact te komen met zichzelf...

CLAUDIA

Esther van Westerlaak
Energetisch masseuse & Schoonheidspecialiste

Het werken met mensen en zorgen voor mensen is wat ik het liefste doe. Ik wil datgene bieden wat in deze hectische tijden zo vaak ontbreekt; ontspanning en oprechte aandacht. De dagelijkse beslommeringen even los kunnen laten en volledig tot rust komen in lichaam en geest… jij verdient deze aandacht en deze geef ik je graag!

Dit is waar ik voor sta. Mijn slogan is daarom dan ook:

                            

 

Mijn passie voor aandachtige zorg komt in mijn dagelijks leven tot uiting in het runnen van mijn salon. Mijn focus en expertise ligt in mijn behandelingen op massage in alle vormen; Deep Body Balance, Thais, Zweeds, Orang Malu en zelfs massage bij kanker. Masseren combineer ik met reiki en healing waardoor elke massage een unieke beleving is, afgestemd op de persoon onder mijn handen.

 

De afgelopen 25 jaar is Ibiza mijn tweede thuis geworden en werk ik met regelmaat als masseuse op de meest mystieke plekken van het eiland. Jou neem ik ook graag mee naar al deze bijzondere plekken, om het Ibiza te voelen waar ik zo verliefd op ben.

 

 

 

 

 

 

Ik ben een energieke en intuitive coach die gebruik maakt van spirituele en therapeutische methoden om je naar je eigen kern van vreugde en potentie te brengen. Mijn passie is om mensen te begeleiden in hun groei van bewustwording. De positieve shifts die ontstaan bij het helen van blokkades, zowel fysiek als energetisch geven mij enorm veel voldoening. Ik ben gecertificeerd coach & counselor, Angelic Chakra & Reiki healer en maak (op aanvraag) gebruik van de ODC persoonlijksheidmeting om je weer dicht bij je kern te laten komen. Daarnaast hanteer ik diverse NLP methoden, werk ik met verbeeldingskracht en droomanalyse en systemisch coachen. In de retraite begeleid ik ook Visionboard workshops om je inzichtelijk te maken waar je in je diepste wezen naar verlangt. 

Mijn sessies zijn er op gericht om mensen naar hun ware kracht te begeleiden door zowel de schaduw als de lichtkant te onderzoeken en te omarmen. Zingeving is mijn key-woord en ik geloof er heilig in dat het gevoel van zingeving in wat je doet, het meest essentieel is om een vervuld leven te ervaren. De sessies zijn erop gericht om te vertrouwen op de flow van het leven en dat het leven voor je werkt en niet tegen je werkt...zolang je maar kiest vanuit liefde en niet vanuit angst!

Claudia Robert
Lifecoach & Mindswitcher
logo naam.PNG
bottom of page