top of page

One Day Retreat
eendaagse Retraite

2 en 14 mei, 6 en 27 juni van 10:00 - 17:00 uur

De eerst volgende retraites:

Mei 2019 - Ibiza VOL

Oktober 2019 - Ibiza VOL

2 mei 2021 - One Day retreat VOL

14 mei - One Day retreat (nog 2 plekjes beschikbaar)

6 juni - One Day retreat (VOL)

27 juni 2021 - One Day (VOL)

3-8 Oktober 2021 Ibiza - inschijven kan al! 
Mei/Juni 9-daagse Bali 2022 - inschijven kan al! 

UNIEK: spaarplan voor je droomreis. Neem contact met ons op om alvast samen jouw spaarplan op te zetten! Meer info hierover volgt.

€ 139,-

One Day retreat:

Voel je thuis en welkom bij Sense YourSelf, dit is je toevluchtsoord om even te ontsnappen aan jouw dagelijks 'moeten en zorg voor anderen . Een dag om je op te laden en naar binnen te keren.

 

Deze retreat biedt een unieke mix van ontspanning en zelfbewustwording. Je leert de ware essentie van Zelfliefde en Zelfzorg. Deze dag hebben wij zorgvuldig gestructureerd om maximaal voordeel uit de dag te halen, met voldoende tijd voor reflectie en bezinning. Deze combi maakt je bewust van het belang van zelfzorg en het creëren van balans. Na een mooi bewustwordingsprogramma, kun je genieten van een heerlijke lunch en natuurwandeling. Je hebt de tijd voor jezelf om te schrijven of te mijmeren over jouw droomdoelen en inzichten.

Kortom, tijd om meer rust en vertrouwen te integreren en om weer in contact te komen met jezelf. Onze intentie met deze dag is om jou dichterbij je kern te brengen en je te helpen herinneren hoe belangrijk zelfzorg is: Mind - Body - Soul.

 

Sense YourSelf Retreat richt zich op het kalmeren van de geest en het leren luisteren naar de stem van binnen en het creëren van meer zelfbewustzijn. 

  • Welkom en kennismaking 

  • Programma: Thuiskomen bij jezelf

  • Meditatie met klankschalen

  • Heerlijke gezonde lunch

  • Kampvuur

  • Wandeling & journaling

  • Cirkel afsluiting

Veel liefs,

Esther & Claudia

bottom of page