• Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon

REVIEWS

Karin

Na een kleine maand weer terug thuis te zijn, denk ik met veel warmte dagelijks terug aan 6 magische dagen met Claudia en Esther. Wat een heerlijke week vol met verwennerijtjes, een lach en een traan, heerlijk eten, bewustwording, yoga, rust en uitdagingen. Een week om nooit meer te vergeten en waar ik heel lang mee vooruit kan door nieuwe energie en inzichten. bedankt lieve Claudia en Esther!

Esther

Wat een fantastische retraite en wat heb ik ontzettend genoten!


Van de plek, van de massages, van alle verwennerijen, van de zon, van teveel om op te noemen, maar vooral van deze groep met mooie vrouwen!
 

Met een gevoel van dankbaarheid en vooral veel LIEFDE neem ik deze ervaring voor altijd met me mee. Bedankt Esther en Claudia

Nicole

Wat een prachtige reis naar binnen op een fantaschische magische wisselende plekken op Ibiza. Wat een vrouwen power heb ik gevoeld!

Marian

                  

Ik zit hier nu ''the day' after...dit stukje te schrijven met tranen in mijn ogen. Alles heeft zo'n indruk gemaakt. Er is zoveel los gemaakt...dit zou iedereen moeten doen! 

Alles vanaf het eerste moment is mij bijgebleven, zo mooi, zo dankbaar voor alles; de groep, de verzorging...maar vooral Claudia & Esther, jullie zijn toppers!

Ga zo door!, .is er nog plek in Oktober??? ;-)

Diana

Voor mij was deze week echt een week van bewustwording op diverse gebieden, liefde met elkaar en vooral dichter bij mezelf komen. Een week van  openheid met/van elkaar en  (her)erkenning in ieders verhalen. 

Mellanie

Bedankt ladies!
Het was heerlijk om met jullie te 'ZIJN' op Ibiza.

Wat mij vooral is bijgebleven is de goede verzorging, de ontzorging, de begeleiding en het bevrijdende gevoel die  ik mee naar huis nam

Lucienne

Wat een prachtige ervaring!
 Al mijn verwachtingen werden overtroffen.

Een paar dagen pure quality voor mezelf, ik ben diep in mezelf gegaan.

Niet alleen de top locatie, maar zeker ook de aandacht en klasse van de begeleiders maakte mijn verblijf tot een waar geschenk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Ik heb zoveel geleerd wat ik meeneem en toepas in mijn dagelijkse leven.

Ellis

6 dagen vrouwenpower, lachen, liefde, openheid en kwetsbaarheid op een fantastische plek op Ibiza.

 

Het heeft me veel inzichten in mezelf gegeven waar ik thuis met een warm gevoel mee aan de slag kan. Dankjewel lieve Claudia en Esther voor jullie liefdevolle aandacht en warmte!

Sylvia

Wat heb ik een fantastische week op Ibiza gehad!

Wat bijzonder en wat een liefde. Heel erg bedankt Claudia en Esther wat zijn jullie lieve, mooie, leuke mensen. Het heeft me veel goed gedaan!

Sonja

Lieve Esther en Claudia, ik wil jullie nog heel erg bedanken voor de bijzondere week. Dit zou iedereen moeten doen, dan zou de wereld er anders uit zien. Ik heb genoten en veel geleerd. Ik hoop het vast te kunnen houden!

Dikke knuffel voor jullie!